![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
بله در یکسال گذشته چندین بار دراو شده
2021-10-13 13:18:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#نامینیت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من مدارکمرو برای ساسکاچوان فرستادم و هنوز نامینیت نشدم، الان استان البرتا هم انتخاب شدم، میتونم برای اونجا هم مدارکم رو بفرستم؟ و گروهی برای البرتا دارید که اطلاعات لازم رو بردارم
2021-09-08 03:08:00 #Saskatoon [نامینیت] مهاجرت
خدمت و ادمین محترم من در دراو اخیر نامینیت شدم اما چند وقت پیش به خاطر یه مشکلی پول رو از حسابم برداشت کردم و مبلغ تمکن مالی من از حداقل مورد نیاز پایینتر اومد الان ساسکا یک ددلاین ۶۰ روزه داده من هم متاسفانه مهلت ۹۰ روزه رو از دست دادم و نهایتا بتونم تمکن دو ماهه بگیرم راهی برای جبران هست آیا؟
2021-09-11 11:54:00 #Saskatoon [تمکن مالی] مهاجرت
خواستم بدونم زمان ثبت نام از طریق oid باید مدارک و فرم ها آپلود بشه یا خیر؟ یا باید منتظر بمونم تا نامینیت بشه بعد آپلود کنم تو گروه سرچ کردن به جواب نرسیدم ☺️
2021-09-12 04:34:00 #Saskatoon [نامینیت] مهاجرت
آیا بعد از نامینیت شدن از ساسکاچوان و دراو شدن در اکسپرس اینتری فدرال با استفاده از همان امتیاز آیا می توان در استان بریتیش کلمبیا بطور مثال شاغل شد؟ یا حتما باید برویم ساسکاچوان؟
2021-09-17 03:27:00 #Saskatoon [اکسپرس اینتری] مهاجرت
آیا بعد از نامینیت شدن از ساسکاچوان و دراو شدن در اکسپرس اینتری فدرال با استفاده از همان امتیاز آیا می توان در استان بریتیش کلمبیا بطور مثال شاغل شد؟ یا حتما باید برویم ساسکاچوان؟
2021-09-17 05:48:00 #Saskatoon [اکسپرس اینتری] مهاجرت
کسی به تازگی، نامینیت شده ؟ خواستم ببینم که چه زمانی سابمیت کرده مدارک رو
2021-09-18 03:19:00 #Saskatoon [نامینیت] مهاجرت
من و ممنون میشم راهنمایی کنید من میخوام از امتیاز خویشاوندی توی استان استفاده کنم کسی که میخوام از حضورش امتیاز بگیرم حداکثر ۲ تا ۳ ماه دیگه بیشتر توی استان نیست و بعدش به تورنتو میره البته به صورت ساعتی در خود استان و در دانشگاه کار خواهد کرد با توجه با اینکه من الان میخوام پروسه رو شروع کنم، درصورت ترک ایشون( مثلا تا قبل نامینیت شدن) آیا پرونده ریجکت میشه؟
2021-09-20 16:06:00 #Saskatoon [نامینیت] مهاجرت
فقط برام پیش اومده اگه زمانی که نامینیت میشیم واسه روش ee و پروفایل اکسپرس فدرال اکسپایر بشه و الیجیبل نشیم مجدد چه اتفاقی می افته کلا کنسله دیگه؟
2021-09-30 15:53:00 #Saskatoon [نامینیت] مهاجرت
به همه شب و روز همگیتون بخیر باشه من تازه عضو این گروه شدم و جزء ۱۸۰۰۰ پرونده ریجکتی کبک هستم.میخواستم برای پروسه ساسکاچوان اقدام کنم.فقط اینکه بصورت کلی بعد از ایجاد پروفایل چقدر طول میکشه تا دراو بشن؟کلا این پروسه از لحظه ایجاد پروفایل تا دریافت نامینیت چقدر زمان میبره؟
2021-10-01 10:45:00 #Saskatoon [چقدر طول میکشه] مهاجرت
در خصوص ناک شغلی manufacturing management ، از نظر اینکه ناک قوی یا ضعیفی برای نامینیت شدن هست یا نه ، تحلیل یا اطلاعاتی دارید؟
2021-10-13 11:23:00 #Saskatoon
من با ناک شغلی مهندس شیمی برای پی ان پی (از طریق BC Postgraduate)و اکسپرس اینتری اپلای کردم الان در مرحله ای هستم که باید مدارک رو اپلود کنم، اما شرکتی که توی ایران باهاشون کار کردم نامه ی کاری رو به جای chemical engineer برای من data analyst زدن، الان میتونم ناک شغلی رو عوض کنم؟
2021-08-31 03:35:00 #Saskatoon